Kuracie rezne v jogurtovej marináde

Suroviny z produktov


Jogurt biely

Suroviny


4 kuracie prsia
250 g bieleho jogurtu SABI
2 vajcia
3 strúčiky cesnaku
soľ
mleté čierne korenie
strúhanka
olej  

Postup


Z jogurtu, soli, korenia, cesnaku a vajec si pripravíme marinádu. Kuracie mäso narežeme na rezne, trocha ich osolíme, okoreníme a vložíme do marinády. Vhodné je marinovať ich počas celej noci (ideálne 12 hodín).
Na druhý deň, po vybratí z marinády, ich obalíme v strúhanke a vypražíme na rozpálenom oleji.

Podávame so zemiakovou kašou  

čas prípravy

30 minút

počet porcií

4 porcie

zložitosť

ľahká

Prajeme Vám dobrú chuť!

Máte svoj obľúbený recept, v ktorom používate výrobky značky SABI?

Zašlite nám ho na e-mailovú adresu recepty@milkagro.sk

Čerstvé a chutné akciové produkty nielen vo vašej chladničke.

Súhlasím s pravidlami Ochrany osobných údajov.
Hore